Zoeken

Sexdating met Caetlin uit Itterbeek, Vlaams-Brabant

Caetlin

 • Naam: Caetlin
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 33 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Itterbeek
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: rood
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Sportief, met een steekje los, misschien zeker een paar, lekker gek dus, geniet van lachen, gieren en brullen en het liefst tegelijk…ben erg gepassioneerd als ik iets leuk vind, ik help graag personen, kan me soms te druk maken om dingen, heel gevoelig en soms trek ik mezelf dan ook even terug van alle drukte in mijn leven.

Over jou: In eerste instantie ben ik op zoek naar een date omdat daar alles mee begint. Mijn uiteindelijke doel is het vinden van mijn soul-mate. Je wordt enthousiast ook over kleine dingen (..enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things..). Je waardeert het leven en maakt geen plannen die nog maanden van je af liggen maar leeft met de dag.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Vlaams-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy