Zoeken

Sexdating met cassie1983 uit ,

cassie1983

 • Naam: cassie1983
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 32 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een reislustig type en ben erg gericht op mode en styling omdat dit mijn beroep is. Sinds een paar maanden ben ik weer alleenstaand geworden en ik mis toch zeker de gezelligheid van een man om mij heen.

Over jou: Jij bent een gezellige man die het geweldig vindt om te reizen en mooie dingen te ondernemen. Je wordt graag in de watten gelegd door een meid maar je weet ook precies hoe je zelf een meid in de watten kan leggen.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
31 May 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy