Zoeken

Sexdating met Dubbeledates uit Bilthoven, Utrecht

Dubbeledates

 • Naam: Dubbeledates
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 26 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Bilthoven
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn schatje heeft al een mooie vriend gevonden en het wordt eens tijd dat ik mij ook maar eens gemeend ga settlen met iemand. Wie weet kunnen wij zeker op een dubbele date met z'n vieren gaan en elkaar beter ondervinden kennen. Ik ben niet hier om games te spelen of andere kinderachtige dingen te doen, maar ik wil het totale plaatje!

Over jou: Ik zoek geen kinderachtige type! Doe mij maar een echte man die weet hoe hij een lady zoals ik moet behandelen en liefhebben! Ik weet dat jij hier ergens bent! haha ;)

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
20 Apr 2015 Geplaatst in Utrecht

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy