Zoeken

Sexdating met eddepet1954 uit Eindhoven, Noord-Brabant

eddepet1954

 • Naam: eddepet1954
 • Geslacht: man
 • Leeftijd: 60 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Eindhoven
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: ik ben 60 jaar oud, een open en eerlijke man ben sinds 3 jaar alleenstaand heb 3 geweldige meiden een van 26 en een tweeling van 24. ik wil geen kinderen meer die tijd heb ik gehad ik zoek een warm contact met een dame leeftijd vind ik niet belangrijk. ik ben niet echt op zoek naar een verhouding, mocht het er echter toch van komen dan ga ik voor een lat verhouding. Verder ben ik voor 100% afgekeurd. ik werk nog 12 uur op maandag, dinsdag en donderdagochtend ik ben gedetacheerd via de wsw als administrateur bij een vrijwilligersorganisatie. afstand is geen bezwaar. af en toe stotter ik een beetje .

Over jou: ik zoek geen zeurpiet maar een warme persoonlijkheid die weet wat ze wil, lol vind ik erg belangrijk, verder heb ik niets met leeftijd alhoe zeker ze zeker boven de 18 moet zijn. een vlotte praatster en goed kunnen luisteren, verder sociaal bewogen, niets om cash geeft en niet heel haar leven besteed aan shoppen, want daar heb ik een hekel aan

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Noord-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy