Zoeken

Sexdating met Girlnextdoor21 uit Westerlo, Antwerpen

Girlnextdoor21

 • Naam: Girlnextdoor21
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 21 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Westerlo
 • Lengte: tussen de 1.50 en 1.60
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Nadat mijn ouders alleenstaand zijn mocht ik kiezen bij wie ik wilde leven en ben naar mijn mama gegaan. Ik zie mn vader ook nog dikwijls hoor want we leven vlakbij! Ik zit nog op school, maar als ik straks een baan heb wil ik zeker vlot op mezelf leven! Door mijn opvoeding ben ik open ruimdenkend geworden en daardoor heb ik ook totaal geen moeite om via internet een mooie vent te ontmoeten en wie weet wat er van komt.

Over jou: Als je me leuk genoeg vindt, spreek me dan gewoon aan en wie weet wat er gebeurd. Gewoon jezelf zijn! Mijn profiel image zegt genoeg over me, dus ook seksueel getinte praatjes mag hoor! ;) Als je maar geen onbeschofte vragen stelt, dan hoef je niet op een reactie te rekenen.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
14 Nov 2013 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy