Zoeken

Sexdating met Grensgevalleke uit Poppel, Antwerpen

Grensgevalleke

 • Naam: Grensgevalleke
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 53 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Poppel
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een zeer sociaal iemand. Heb graag meer vrienden. Maar ben toch zeker een beetje eenzaam. Een toffe verhouding ontbreekt nog. Ik zoek vriendschap, vertrouwen en waarschijnlijk liefde in een verhouding. Ik ben nu
3jaar alleen en vind het maar niks. Ik ga graag uit eten, of leuk iets drinken met vrienden. Maar reizen vind ik ook zalig. Hier en daar een weekendje weg moet kunnen. Of gewoon thuis zitten. Eigenlijk doe ik alles graag, als het maar leuk is en in gezelschap van de juiste personen. Ook gewoon vriendschap is zekerkom hoor. Ik merk dat er toch zeker vele respons komen zonder image, ook ik weet graag met wie ik praat of email, jij toch ook?

Over jou:

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy