Zoeken

Sexdating met GrietjeFrietje uit ,

GrietjeFrietje

 • Naam: GrietjeFrietje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 56 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hai ik ben Grietje. Ik ben een vrouw die al even vrijgezel is want was een jaar of 3 uit de running. Ik zat in een hele nare situatie vanwege een ziekte waardoor ik pruiken draag. Daarbij ben ik helaas tot mijn knie verlamd waardoor ik niet kan lopen.

Over jou: Ik zoek een man die zeker zin heeft in een mooie spannende tijd. Ik ben zelf zeker klaar om echt opnieuw te gaan leven, het is te lang geleden dat ik heb mogen genieten en dus daarom dacht ik aan een mooie man.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
12 Dec 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy