Zoeken

Sexdating met Jemimaaa uit Den Helder, Noord-Holland

Jemimaaa

 • Naam: Jemimaaa
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 25 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Den Helder
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: rood
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Aan aandacht van heren heb ik echt geen gebrek, alleen hebben die niet echt interesse in mij maar in mijn body. Als ik een gebondenheid aanga met een man dan moet dat zeker met wat meer inhoud zijn, dat we elkaar aan kunnen vullen in het leven.

Over jou: wat ik zoek is een man die weet hoe ik in elkaar steek, een man die mij begrijpt. Een man met een eigen mening en die ook durft te uiten een man die staat in de maatschappij met respect voor anderen.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
20 Apr 2015 Geplaatst in Noord-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy