Zoeken

Sexdating met liloudd uit ,

liloudd

 • Naam: liloudd
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 31 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallokes, nu, je neemt de moeite dit te lezen, dus dan zal iets je aandacht hebben getrokken. Ik ben geinteresseerd wat dat was ;) Ik denk dat ik hier niet zo heel meer over mezelf neer ga zetten want ik denk dat de meesten, net als ik hoor, toch op zoek zijn naar maar 1 ding en dan doen hobbies en levensverhalen er niet echt toe. Ik zoek iemand voor de sex!, Dat is vast geen verrassing toch?

Over jou: Je bent recht door zee en draait niet om de pot, je zegt ook gewoon waar het op staat en je zoekt net als ik om af en toe eens heerlijk mee te genieten. Wordt het meer, sta ik daar best voor open, maar het is niet iets wat voorop staat bij mij en hopelijk ook niet bij jou.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
20 Apr 2015 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy