Zoeken

Sexdating met Lovefrommy uit ,

Lovefrommy

 • Naam: Lovefrommy
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 37 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ja wie ben ik? Nou ik ben dus een 37 jarige alleenstaand lady en ben er klaar mee om steeds maar weer in mijn eentje te moeten gaan slapen. Ik mis die passionele nachten en ik begin er steeds en steeds meer naar te verlangen.

Over jou: Ik ben best rustig en niet zo'n meid met een grote bek die graag vooraan staat en dat soort type heren trekken mij ook niet echt aan. Wat ik zeker sexy vind is een man die het voortouw durft te nemen.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
19 Oct 2015 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy