Zoeken

Sexdating met ovonrhee uit Houten, Utrecht

ovonrhee

 • Naam: ovonrhee
 • Geslacht: man
 • Leeftijd: 22 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Houten
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: kaal
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een goed gebouwde man die zijn eigen leventje heeft. Druk met werken en een carriere opbouwen in de beveiliging. Dit is nogal onregelmatig en geeft me weinig tijd om echt de kroeg in te duiken, en als ik er al kom is het meestal voor werk. Teglijkertijd ben ik zoals de meeste knapen zeker te porren voor een verzetje, maar in mijn geval is het eigenlijk bijna een verslaving en ik krijg sinds mijn laatste gebondenheid een beetje last van afkick verschijnselen. Ik probeer vanalles in alle houdingen op allerlei plekken.

Over jou: Waar ik naar opzoek ben is gewoon een mooie vrouw die open staan voor experimenteren met vanalles. Ik heb verder eigenlijk helemaal geen eisen en hoop dat jij met mij mooie avontuurtjes wil beleven

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
08 Oct 2013 Geplaatst in Utrecht

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy