Zoeken

Sexdating met Remcostro uit Zaandam, Noord-Holland

Remcostro

 • Naam: Remcostro
 • Geslacht: man
 • Leeftijd: 32 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Zaandam
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een vlotte jonge man van 32 jaar. Ik werk als assistent filiaalmanager bij de Lidl te Spitsbergen in Zaandam. Ik houd zeker van een (techno) feestje of gewoon lekker leuk thuis chillen met z’n tweeën of met/bij vrienden. ‘S avonds leuk een drankje drinken en lekker chatten vind ik ook erg leuk! I love seks! Ik ben op zoek naar iemand waarmee ik mooie dingen wil doen, mooie avondjes mee wil hebben en opwindende nachten wil beleven. Ik heb geen kinderwens en trouwen zit ook niet in me. zeker ben ik iemand die een vaste romance wil en wie weet ben jij zeker degene met wie het klikt!!

Over jou: Leuk, lief, knap en gek op seks.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
20 Apr 2015 Geplaatst in Noord-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy