Zoeken

Sexdating met RianNietSingle uit Culemborg, Gelderland

RianNietSingle

 • Naam: RianNietSingle
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 45 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Culemborg
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Dit is een grote gok, maar eentje die ik bereid ben om te wagen. Waarom? Omdat ik getrouwd ben, en dat leiver niet was geweest. Een domme keuze die ik 12 jaar geleden heb gemaakt. Ik droom dikwijls dat ik de keuze ongedaan kon maken, en gewoon van het vrije leven kon genieten.
Maar wat droom ik nu? Bij het zien van de profielen hier van alle opwindende gozers? Ik droom dat ik een mooie sexy man leer kennen, mij meeneemt naar een opwindende plek en mij daar uitkleed en mmmmmm…..
Ja, ik kan zeker blijven dromen, maar ik kan het ook gewoon hier inde praktijk uitvoeren!!!

Over jou: Graag wil ik dit discreet doen, ik heb gehoord dat dit makkelijk kan via deze website. Dus verwacht ik dat ook.
Wat ik precies zoek qua man, maakt niet zoveel uit. Maar wat ik wil qua seks? Heb je even?
Ik heb zoveel stoute seksuele fantasieeen die ik allemaal zou willen waarmaken. En de meeste is zeker, voor mijn doen extreem. Ik zou zeker eens vast gebonden willen worden en dat een man mij helemaal afwerkt. In mijn huidige verhouding gaat het allemaal poeslief, en dat wil ik absoluut niet.
En mijn man kan dit ook niet waarmaken, omdat zijn karakter ook poeslief is, dus dat gaat sowieso tegen alle principes is.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in Gelderland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy