Zoeken

Sexdating met Rockmom uit Kapelle, Zeeland

Rockmom

 • Naam: Rockmom
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 41 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zeeland
 • Woonplaats: Kapelle
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: mama van een dochter van alweer 19 jaar, run een eigen klein en leuk eetcafe vlak bij het strand. ben dol op paardrijden, ben ook zelf eigenaar van twee beeldschone merry’s.
Al vroeg zwanger en kort daarna alleenstaand. Was allemaal zeker even ingeslagen als een bom maar mijn ex en ik zijn nog even goeie vrienden. En als resultaat daarvan een schat van een dame als dochter.
Het is vaak even flink aanpoten bij het runnen vna een eigen bedrijf, maar nu is er toch een plekje open gekomen om mijzelf wat meerte verwennen.
Mijn dochter zeurt al maanden “Mam, wanneer ga jij nou weer eens een keer daten”. En weet je, het is inderdaad tijd, wnat ik word er niet jonger op. Je kunt me waarschijnlijk bij meerdere datingsites vinden, je moet al je hengels uitgooien zeg ik vaak.

Over jou:

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in Zeeland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy