Zoeken

Sexdating met SillyGrl uit ,

SillyGrl

 • Naam: SillyGrl
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Laatst was ik op een bijeenkomst van wijnen en daar vertelde iemand mij dat zij sex heeft gehad in een bad vol wijn. Dit laat mij nu niet meer los en ik zou mijn bad ook zeker willen vullen met bubbelwijn en daar met een geile kerel in willen liggen. Ik kan er door mijn werk spotgoedkoop aan komen dus dat scheelt zeker. Nu de stoute schoenen aangetrokken om op zoek te gaan naar een geile kerel voor sex in een bad vol wijn.

Over jou: Het lijkt jou ook zeker heel opwindend om in een bad vol bubbelwijn sex te hebben. Zoals ik al zei zal het jou niets kosten, want ik kan er goedkoop aan komen. Daarna wil je zeker met mij onder de douche om ons weer wijnvrij te maken haha.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , ,
17 Nov 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy