Zoeken

Sexdating met Toedeloe900620 uit Vianen, Utrecht

Toedeloe900620

 • Naam: Toedeloe900620
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 24 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Vianen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een nuchter, leuk, zorgzaam en hardwerkend/studerend manusje-van-alles. Ik sport meer en zet me in bij een sportbond om sporten in Nederland nog leuker en beter te maken.Een kleine dosis sarcasme is me niet vreemd en ik zoek dan ook iemand die een goed gevoel voor lol heeft (of iig mijn droge lol kan waarderen).

Over jou: Ondanks mijn drukke leventje en een leuke vriendengroep die ik om me heen heb, ben ik nog zeker op zoek naar die ene man die af en toe op de rem kan trappen en zin heeft in leuke reisjes, beetje samen sporten en gewoon leuk op de bank hangen, tv kijken en meer van die clichés die je hier op hoort te schrijven.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Utrecht

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy