Zoeken

Sexdating met VeraDeM uit ,

VeraDeM

 • Naam: VeraDeM
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik moet eerlijk toegeven dat ik best een slechte ervaring heb gehad met sex en daardoor ben ik een beetje terug houdend geweest met sex. Ik moet echt een keer weer ontspannen en dan kan ik eens kijken of ik weer kan genieten van de sex.

Over jou: Als jij ervan bent overtuigd dat je mij kunt laten genieten van sex dan zou dat toch zeker erg lekker zijn want ik wil er weer echt van kunnen genieten. Waar vind ik een man die het met mij meent en die het met mij aan wil gaan om sex weer lekker te vinden?

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
31 May 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy