Zoeken

Sexdating met XNormaX uit ,

XNormaX

 • Naam: XNormaX
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een hele spontane meid. Dat krijg ik vaak te horen. Dat geloof ik best want ik zeg wat ik denk, ben vrolijk en soms impulsief. Ik ben al enkele levensjaren alleen en ik heb eigenlijk meer zin om een spannende mooie man te ondervinden kennen. De rest komt dan vanzelf zeker.

Over jou: Jij staat helemaal open voor iets nieuws. Of je nu alleenstaand bent, of kids hebt, maakt me niet uit hoor. Iedereen heeft een rugzakje. Voor mij is respect ontzettend belangrijk en als je dat hebt voor mij komen we er samen zeker uit.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy