Zoeken

Sexdating met 1951joop uit s-Hertogenbosch, Noord-Brabant

1951joop

 • Naam: 1951joop
 • Geslacht: man
 • Leeftijd: 63 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: s-Hertogenbosch
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: grijs
 • Roken: Nee
 • Piercing: basisschool
 • Tattoo: Nee

Over mij: ben een man van 63 jaar heet joop en kijk of ik hier een aardige mooie dame kan vinden waar ik samen in overleg lekkere dingen kunnen doen ben heel geduldig en rustig en kwaad worden is niks voor mij kom uit den bosch waar ik me hele leven al woon kan niet ontvangen zeker naar je toe of hotel de rede vertel ik je zeker als we elkaar beter kennen xxxxxxxxxxxxx joop

Over jou: zoek een mooie en aardige lady waar ik mee kan genieten en samen een fjne tijd mee zou hebben geniet best van sex maar kan ook wachten tot u zo ver bent xxxxxxxxxxx joop

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
20 Apr 2015 Geplaatst in Noord-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy