Zoeken

Sexdating met 1993Aniko uit Rijkevoort, Noord-Brabant

1993Aniko

 • Naam: 1993Aniko
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 22 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Rijkevoort
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een diva, een echte lady en zo wens ik ook behandeld te worden. Ik ben een mix van Hollands en Japans en dat geeft mij net dat exotische accentje. Mijn passie is flirten, het gek maken van knapen en daarna het lokken van knapen. Zal ik jou nu ook eens betoveren?

Over jou: Ik ben op zoek naar een heerlijke stoere man, niet meer piep maar ook geen oude knar. Jij geniet er zeker van dat een lady haar verleidingskunsten op jou los laat en jij denkt haar te kunnen weerstaan. Wedden dat jij het mis hebt?

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
20 Apr 2015 Geplaatst in Noord-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy