Zoeken

Sexdating met Amelie195903 uit ,

Amelie195903

 • Naam: Amelie195903
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 57 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Jonge en jong-voelende oma die het vrijgezel zijn nu zeker heeft gehad. Ik wil nog graag genieten van leuke en leuke dingen en dat zou ik het liefste doen met iemand die naast me staat, lief en leed met me deelt en die me liefheeft zoals ik ben. Ik ben het zeker gewend om dingen alleen te doen maar het is meer leuker om dat met z'n tweetjes te doen.
Woorden die bij mij passen: lief, zachtaardig, vlot, energiek, vastberaden maar ook af en toe een beetje koppig.

Over jou: Woorden die bij jou passen: energiek, lief, warm, grappig. En voor de rest weet ik echt niets te bedenken.Of misschien zeker: een verhouding zie jij niet als bezigheidstherapie en je hebt ook geen meid nodig die de was en plas voor je komt doen. Verdere aanvullingen mag jij me zelf geven.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
31 May 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy