Zoeken

Sexdating met Analy09 uit Schokland, Flevoland

Analy09

 • Naam: Analy09
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Schokland
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben het een beetje beu om als scharrel te worden gebruikt, 1 keer vrijen en dan niks meer. Ik wil liever geen vaste verhouding maar zeker een vaste seksvriend. Ik ga ook regelmatig naar de sauna en zou het zeker leuk vinden als je dan met me mee zou gaan.

Over jou: Geen vluggertjes maar hoe groter hoe beter. Ik geniet niet van wilde sex, liever zachte en tedere sex. Ik wil ook zeker eens een rollenspel proberen, dat lijkt me zeker opwindend om te doen.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
20 Apr 2015 Geplaatst in Flevoland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy