Zoeken

Sexdating met Anne_Loes uit Ardooie, West-Vlaanderen

Anne_Loes

 • Naam: Anne_Loes
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 31 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Ardooie
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Opgegroeid op een boerderij en vaak bezig met dieren. Dat laatste is niet verandert. Ik ben graag met dieren bezig. Heb een verzorgpaard, werk op de manege en heb thuis een hond en een poes. Ik mag graag lang te wandelen, lekker uitwaaien met Woef. Beetje jammer dat ik het uitwaaien vaak alleen (moet) doen.

Over jou: Jij hebt zeker zin om mee te gaan. Samen uitwaaien, daarna weer opwarmen ergens met een lekkere warme chocolademelk, een stuk gebak erbij en elkaar. Ik zou het fijn vinden om een vriendschap te vinden hier, maar wie weet is er ook zeker meer mogelijk. Ik geniet alle opties open.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
31 May 2016 Geplaatst in West-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy