Zoeken

Sexdating met AnsNieuwekans uit ,

AnsNieuwekans

 • Naam: AnsNieuwekans
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 52 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: grijs
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Na mijn scheiding zie ik het internetdaten als een spannende kans om weer eens echt te gaan genieten zoals ik dat vroeger ook deed. Vroeger was ik een echte heren verslinder en het zou leuk zijn als ik dit weer op kan pakken. Ik zal misschien met niet meer in zulke lenige standjes kunnen zetten, maar een zwengel lust ik nog steeds rauw.

Over jou: Je bent een gewone bescheidden en mooie man met wie ik heel erg meer kan lachen. Uiterlijkheden vind ik niet belangrijk maar je karakter des te meer.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
17 Nov 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy