Zoeken

Sexdating met Antia57 uit Desteldonk, Oost-Vlaanderen

Antia57

 • Naam: Antia57
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 57 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Desteldonk
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ga graag op reizen zoals je op de image kunt zien,maar heb er ook de tijd en de mogelijkheden voor. Maar ik ben alleen en ik vind het maar niks om met die groepsreizen voor alleenstaanden mee te gaan. Ik ben daarom op zoek naar iemand die me wilt vergezellen op zo'n reis. waarschijnlijk kunnen we ook andere dingen samen doen, heel graag zelfs.

Over jou: Een actieve man, spontaan, zijn hart op de juiste plaats, meelevend en meevoelend. Maar vooral eerlijk en rechtuit. Ik ben dat zelf ook en weet graag waar ik aan toe ben.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Oost-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy