Zoeken

Sexdating met AntwerpseSletje uit Antwerpen, Antwerpen

AntwerpseSletje

 • Naam: AntwerpseSletje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 58 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: groen
 • Haar: rood
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: In mijn hu zekerijk was er niet meer sprake van sex, sinds ik weer ruimdenkend ben krijg ik er gewoon niet meer genoeg van. Ik probeer het tekort van levensjaren te compenseren denk ik. Ik ben hier op zoek naar iemand om gewoon lekker mee te genieten maar wil me niet binden. Misschien zitten er zeker meerdere afspraakjes in, we zien zeker.

Over jou: Ik zoek een man die weet hoe je een meid lekker moet verwennen en die van afwisseling geniet. Andere eisen heb ik niet.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy