Zoeken

Sexdating met Arintha uit Turnhout, Antwerpen

Arintha

 • Naam: Arintha
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 27 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Turnhout
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Een stuiterballetje word ik genoemt. Behalve wanneer ik aan het werk ben. Dan ben ik uiterst geconcentreerd en laat ik me door niemand van de wijs brengen. Ik voel me soms net een zigeuner. Heb geen vaste verblijfplek. Reis naar toeristische plekjes in de zon waar ik mijn brood verdien met straatkunst en bijbaantjes achter de bar. In Nederland pak ik meestal alles aan wat zich op dat moment aanbiedt. Ik geniet echt onwijs van me vrijheid!

Over jou: Je moet geen vaste verhouding verwachten van mij. Misschien een paar weekjes hooguit tot ik weer de kriebels krijg. Ik geniet van ruimdenkendgevochten gozers, vlot, ruimdenkend, type casanova, hartenjager en dromer tegelijk. Of vraag ik nu teveel? Haha. Nee hoor, lekker jezelf zijn. Doe ik ook.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
21 Mar 2014 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy