Zoeken

Sexdating met Astridbraafheid uit Broekhuizen, Limburg

Astridbraafheid

 • Naam: Astridbraafheid
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 36 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Broekhuizen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Een blondje, niet te stevig qua postuur. Ik ben vrijgezel, zelfstandig en onafhankelijk met daarnaast een vleugje koppigheid en eigenwijsheid ;-) . Ik weet wat ik wil en ik weet wat ik niet wil, ik ken mijzelf erg goed, zowel mentaal als lichamelijk.

Ik ben niet alleen op zoek naar een eenmalig iets, het kan ook voor vast zijn. Maar aub doe geen huwelijksaanzoeken. Ik geniet van een mooie ervaring met enig diepgang. Ik verwacht geen hooggeleerden, zelf ben ik dat ook niet.

Over jou: Een ideale sexpartner heb ik nog niet, met jonge humoristische, intelligente en/of creatieve personen die zichzelf zijn en die wat te vertellen hebben chat ik graag! Heb je ook nog een voorliefde voor dikke vrouwen, wie weet wat er dan nog allemaal kan gaan gebeuren…
Een ieder die mijn ego streelt en mij waardeert, bedank ik voor zijn aandacht. Het kan waarschijnlijk leiden tot meer meer

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in Limburg

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy