Zoeken

Sexdating met Avonduurtje69 uit Elshout, Noord-Brabant

Avonduurtje69

 • Naam: Avonduurtje69
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 51 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Elshout
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: op eerste gelaat van buiten lief, teder, soms verlegen, een glimp van wie ik werkelijk ben. Van binnen? Ik durf het bijna niet te omschrijven. Van binnen kook ik, maar niet van woede, maar van opwindendheid!
Alleen begrijpt niet elke man mij wat ik precies verlang, maar daarom moeten ze mij beter ondervinden kennen.
kort gezegd, van binnen een opwindend beest die wat vaker naar buiten mag komen met jouw hulp

Over jou: kerels moeten rustig met mij beginnen. ik moet ze een beetje aftasten, beetje knuffel gehalte. maar als ik eenmaal aan je gewend ben, gaan bij mij alle remmen los! Dan kun je me nemen zoals je me nemen wilt. Met bruute kracht mij van top tot teen begeren.
Als er iets is wat ik wil, is dat een man tevreden met mij is en ik hete beloningen krijg…

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in Noord-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy