Zoeken

Sexdating met behorend uit Bekkerzeel, Vlaams-Brabant

behorend

 • Naam: behorend
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 57 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Bekkerzeel
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo, ik ben een mooie dame die single is. Ik zoek een mooie man om mee te kletsen en misschien mooie dingen mee te doen. Mijn kinderen zijn uit huis, dus ik heb weer alle tijd van de wereld voor mijzelf en mooie dingen.

Over jou: Goede man, die mij kan laten lachen en voor mij wilt zorgen. Ik zorg ook voor u, maar het moet van twee kanten komen. Ik ben vaak vrolijk en ik hoop u ook? Dingen uit uw verleden tellen niet voor mij, ik vind de dingen die nog moeten komen meer doorslaggevender. Tot spoedig! groetje

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Vlaams-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy