Zoeken

Sexdating met Benbi19660725 uit Rutten, Flevoland

Benbi19660725

 • Naam: Benbi19660725
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Rutten
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: groen
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Van alles over leefd. een huisbrand een over lijden een uit huis plaatsing en nog zeker meer voor het leven getekend. Nu weer druk bezig de zon in het leven te vinden, en dan graag met een passende man. Nu heb ik dan zo al eens rond gekeken maar ik kan hem in de buiten wereld nog niet vinden. Misschien heb ik zeker te meer eisen..geen idee. Dus ik dacht laat ik me zelf hier eens los :)

Over jou: Je bent een los bandig type maar niet Te, je hebt geen losse handjes en je weet ook zeker je grenzen toch zou je het leuk vinden om die ook nog eens op te zoeken met een potige vrouw met haar op der tanden haha.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Flevoland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy