Zoeken

Sexdating met Bettybett uit ,

Bettybett

 • Naam: Bettybett
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 63 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: grijs
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Na een periode van rouw door het overlijden van mijn man is het nu weer tijd om open te staan voor spannende contacten. Ik mis een mooie man om me heen die tijd voor me neemt en die op me wacht als ik s'avonds thuis kom of waar ik zelf op kan wachten. Iemand waarvoor ik lekker kan koken en meer mooie dingen kan gaan doen.

Over jou: Jij bent een man die het heerlijk vindt als een dame volledig voor hem wil gaan en er alles aan wil doen om het hem naar zijn zin te maken.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
17 Nov 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy