Zoeken

Sexdating met BuisinessLady uit ,

BuisinessLady

 • Naam: BuisinessLady
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 51 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben vaak zeker druk in de weer met mijn zaak dat ik mezelf zeker eens voorbij durf te lopen. Heb dan iemand nodig die me even afremt en voor een mooie ontspanning kan zorgen. Een heerlijke massage met happy ending om maar een voorbeeld te geven.

Over jou: Betalen voor sex wil ik niet doen, anders huurde ik zeker een gigolo in. Maar etentjes, uitjes, vervoersonkosten en dergelijke neem ik zeker voor mijn rekening zodat het jou in ieder geval niks hoeft te kosten. Alleen wat van je tijd maar dat zul je toch niet zo erg vinden?

sexdating zoeken

Tags: , , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy