Zoeken

Sexdating met Candace uit Brussel, Het Brussels Hoofdst

Candace

 • Naam: Candace
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 39 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Brussel
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Beste,

Mijn naam is Carola. Een 39 jarige secretaresse. enkele verhoudingen gehad. Nooit getrouwd geweest of verloofd en geen kidnerwens. Zit ik daar mee? Niet echt. Ik geniet van mijn vrijheid, maar ik heb een hekel aan eenzaamheid.
Zo heeft elk voordeel zeker zijn nadeel. En ik heb hard gewerkt aan mijn voordelen, maar de nadelen blijven er vaak stiekem tussendoor glippen.

Over jou: Ik ben hier om mijn nadelen in voordelen om te zetten. Mijn eenzaamheid om te zetten naar leukheid, door te zoeken naar een mooie man. intelligent, leuk, openhartig. mijn lengte of groter. Ben niet zo van de kleine kerels, mijn excuses.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
14 Nov 2013 Geplaatst in Het Brussels Hoofdst

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy