Zoeken

Sexdating met CarlaSing uit Eindhoven, Noord-Brabant

CarlaSing

 • Naam: CarlaSing
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Eindhoven
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: hai,

Ik ben een spontane Rotterdammer en sinds 2007 woonachtig in Eindhoven ivm mijn baan. Deze stad is toch zeker anders dan ik gewend ben en ik moet zeggen, ik moet nog steeds wennen, maar het groeit zeker een beetje aan me.
ik ben niet op zoek naar een vaste gebondenheid maar ook niet naar alleen maar seks. Maar zeker een goeie combinatie van de twee.

Over jou: iemand die de buurt een beetje kent, niet al te belangrijk. We moeten elkaar ook een beetje ondervinden kennen. Iemand waar ik mee kan lachen en huilen, samen genieten van allerlei dingen in het leven. Iemand die personen accepteert voor wie ze zijn en wat ze doen. open en eerlijk. Lekker slap ouwehoeren of een gemeend conversatie. Je bent van beide markten thuis.

Stuur mij een boodschapje MET image en wie weet wordt t een pracht jaar!!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
14 Nov 2013 Geplaatst in Noord-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy