Zoeken

Sexdating met Carlos89Single uit Rotterdam, Zuid-Holland

Carlos89Single

 • Naam: Carlos89Single
 • Geslacht: man
 • Leeftijd: 25 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Rotterdam
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben nooit shaggo en best vrollijk en houw zeker van eerlijkheid,want dat is het beste vindt ik dan!!k wil na 2 maillen all klaar zijn met afspreken van waar en hoellaat.Want ga niet eeuwig mailen SORRY…dan moetje iemandt anders hebben die hier zeker voor is…Dus alsje ECHT ECHT gemeend bent Hoor ik je gauw of zie je gauw….tot dan Carl XXx

Over jou: Hoop dat je gemeend bent met daten…Anders niet contact opnemen want ga niet groter dan 2 maillen….en bij mij kan het niet afspreken,want woon tijdelijk bij me broer in,Kan alleen bij jouw als ik welcome bent of liever Hotel Rdam centrum..of buiten als je daar op kikt (vervoer)…..je hebt dus 3 optie..Make Youre Choise XX carl (gg).

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Zuid-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy