Zoeken

Sexdating met Carozkt uit ,

Carozkt

 • Naam: Carozkt
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 57 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Te vroeg ben ik mijn man verloren en daar heb ik erg meer verdriet om gehad. Het is nu goed 3 jaar terug dat hij kwam te overlijden. Inmiddels is er meer gebeurd, ben ik oma geworden en ben ik minder gaan werken. Nu het verdriet een plaatsje heeft gevonden vind ik het tijd geworden om op zoek te gaan naar een aardige man. Ik heb immers als het goed is nog heel wat jaartjes voor de boeg.

Over jou: Zo rond mijn leeftijd en ook alleen, ik wil namelijk zeker echt iets op gaan bouwen. Ik reis graag en hoop dat je ook lekker actief bent! Ik vind het heerlijk om voor een man te koken maar waardeer het enorm als de man ook zeker wat doet hoor in het huishouden ;-)

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
17 Nov 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy