Zoeken

Sexdating met CaroZu uit ,

CaroZu

 • Naam: CaroZu
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 59 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Energiek en vlot zijn eigenschappen die me typeren. Ook sta ik graag voor een ander klaar. Ik help andere personen omdat ik dat leuk vind en omdat ik vind dat dat hoort. Wat ik lekker vind is om te koken en dan te genieten van je creaties.

Over jou: Hoop iemand te vinden die net als mezelf niet alleen wil blijven al die tijd. We kunnen elkaar opzoeken en hopen dat we een klik krijgen. Samen zijn is toch leuker dan helemaal alleen niet waar?

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
12 Dec 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy