Zoeken

Sexdating met Catjeh uit ,

Catjeh

 • Naam: Catjeh
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 59 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: middelbare school
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben Caato ik ben een zelfstandige dame en heb een dierenpension aan huis. Mijn liefde voor dieren daar heb ik mijn werk van kunnen maken. Maar al die liefde die je van dieren krijgt redt het toch niet bij de liefde van een echte man, met wie je alle dingen kan geven. Na vele levensjaren alleen te zijn geweest sta ik open voor een romance.

Over jou: Net als mij geniet je van dieren, want als je bij mij komt kun je daar niet omheen. Je bent het alleen zijn ook zat en wilt nu weer naar de toekomst kijken en genieten van een gebondenheid en alles met elkaar kunnen geven.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
12 Dec 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy