Zoeken

Sexdating met Cecile1958 uit ,

Cecile1958

 • Naam: Cecile1958
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 59 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn man en ik zijn al bijna 40 jaar samen waarvan 35 jaar getrouwd. We hebben nooit een andere sexpartner gehad, we hebben samen onze eerste keer beleefd dus meer ervaring hadden we niet. Over de levensjaren heen is dat ook niet veranderd, we zijn elkaar trouw gebleven. Keerzijde van de medaille is dat we elkaar door en door kennen en dat zorgt niet echt voor opwindende taferelen. Integendeel zelfs: de sleur zit er behoorlijk in! Na verschillende uren kletsen zijn we tot de conclusie gekomen dat we iets moesten doen en we hebben ervoor gekozen dat we elk een andere bedsexpartner mogen hebben, een open hu zekerijk om het zo maar te zeggen. Het was dat of scheiden. Ervaring heb ik er dus absoluut niet mee maar de wereld van de bdsm trekt me zeker aan en daar zou ik graag wat mee gaan experimenteren en ook met rollenspelen. De dominante rol trekt me het meeste, bij mijn man heb ik ook de leiding en controle in bed.

Over jou: Een onderdanige man die me de tijd geeft om te experimenteren en me eventueel ook hulp, tips en raad geeft over hoe het aan te pakken. Hoe zeker mijn man hier van op de hoogte is, hoeft hij niet te weten met wie ik afspreek, enige geheimhouding wordt dus zeker op prijs gesteld.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
12 Dec 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy