Zoeken

Sexdating met ChanChan67 uit ,

ChanChan67

 • Naam: ChanChan67
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 49 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik heb eigenlijk alles voor elkaar. Een geweldige baan, mooie vrienden en het mooiste huis dat je je kan voorstellen. Alleen heb ik niemand om al dat moois te geven. Daarom hier maar een oproepje: een fijne man die met me wil daten en die ik daarna mag uitnodigen om te komen logeren (als we een klik hebben). Ik kan niet wachten…

Over jou: Als jij gaat voor een ervaren en goedverzorgde vrouw met klasse en stijl, wacht dan niet groter. Op mijn beurt hoop ik dat je het hart op de juiste plaats hebt en toe bent aan een nieuw en opwindend hoofdstuk in je leven.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy