Zoeken

Sexdating met Charlymop uit ,

Charlymop

 • Naam: Charlymop
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 47 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Wanneer jij denkt dat ik er mee stop dan begin ik pas. Een voorspel, vind ik, hoort echt lang te duren en minimaal tot 1 hoogtepunt te leiden. Kan jij vaker dan zeker tot meerdere hoogtepunten. Ik wil die graag samen met jou bereiken en daarna pas door naar het hoofdgerecht.

Over jou: Wat dat hoofdgerecht in geniet, kan ik zeker in geuren en kleuren gaan vertellen maar het mee maken is echt zo meer lekkerder. Ik ga jou dan laten zweven van spanning en dat is slechts het begin van iets dat meer lekkerder is.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy