Zoeken

Sexdating met CishftZin uit ,

CishftZin

 • Naam: CishftZin
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 53 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Zuigen aan een harde paal heb ik vaak heerlijk gevonden, als dat voorvocht er zo uit komt en dat dan oplikken hmm hoe opwindend is dat? Ik ben zelf allang een squirter, wist alleen vroeger niet hoe het heette. Ook vind ik het zeker heerlijk om in doggystyle positie geneukt te worden.

Over jou: Ik ben niet zo moeilijk en heb ook niet echt een type; ja het type van niet leuterlen maar pellen zeg maar dat zeker. Verder is huid en zelfs leeftijd niet echt belangrijk, als je leuter het maar doet.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy