Zoeken

Sexdating met Corinna uit Heythuysen, Limburg

Corinna

 • Naam: Corinna
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 32 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Heythuysen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Leuk dat je mijn profiel bekijkt! Het is niet gemakkelijk om in een paar zinnen je persoonlijkheid te omschrijven, maar ik hoop dat ik net genoeg informatie geef om jouw interesse te wekken. :)

Ik besteed meer tijd aan mijn sociale contacten, familie en vrienden zijn erg belangrijk voor me. Ik ben een ondernemend type en sta open voor spannende dingen. Ik kook af en toe, maar eet meestal in een restaurant, of laat eten bezorgen. Ik reis regelmatig en dan voornamelijk stedentrips. London, Berlijn en New York zijn tot dusver mijn favorieten. Ik kan genieten van een mooi museum of een goede tentoonstelling maar bezoek deze niet wekelijks. Ik ben eerlijk en oprecht en waardeer deze eigenschappen bij een ander. Ik ben perfectionistisch en ambitieus, probeer binnen mijn eigen grenzen het maximale uit mezelf te halen.

Over jou: Wat spreekt mij aan?
Ik vind het mooi om te zien dat iemand een passie heeft en hier enthousiast over kan vertellen. Intelligentie is voor mij geen ‘must’ maar een bepaalde vorm van algemene ontwikkeling zeker. personen met een brede interesse hebben mijn aandacht :-) Ik val op een ondernemend type met ambitie en lol. Iemand die me uitdaagt maar tegelijkertijd in mijn waarde laat. Ik ben op zoek naar een mooie makker/ man die de intentie heeft om een sexpartner te vinden voor een vaste verhouding.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in Limburg

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy