Zoeken

Sexdating met corne1971 uit Wernhout, Noord-Brabant

corne1971

 • Naam: corne1971
 • Geslacht: man
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Wernhout
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Het leven begint bij de 40.. ok, dan is mijn leven een paar jaar bezig maar ik mis toch nog zeker iets. Het geluk om een stabiele en warme gebondenheid te hebben. Ik heb me op mijn werk gestort maar zo zijn de levensjaren voorbij gegaan zonder dat ik er erg in had. En ben nog steeds singel wil er zeker iets aan gaan doen

Over jou: Heb jij ook iets leuks wat je zou willen doen en geniet je er van om lekker een dag op stap te gaan of een leuk weekend naar een boeiende stad? Of heb jij nog een ander voorstel wat zeker eens een mooie ontspannende dag voor ons kan zijn? Hoor het graag van je want een mooie tijd is nooit weg?

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Noord-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy