Zoeken

Sexdating met CorQueen uit ,

CorQueen

 • Naam: CorQueen
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 49 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Op zoek naar iets spannends. Jij ook? Leeftijd speelt geen rol, dus kom maar op! Ik ben meer van de feesten en ben dan ook een echte party animal, dat is ook zeker te merken ook. Ik ben gek op triootjes met twee vrouwen en één man zodat ik samen met een schatje van mij jouw helemaal kan domineren, hmm!

Over jou: Ook tussen de lakens geniet ik zeker van een beetje spanning en zal ik je ook zeker in mijn handboeien slaan. En wil je mij alleen een keer ondervinden kennen. Gewoon doen! Dan voel je het zelf.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy