Zoeken

Sexdating met CorryBE1948 uit Driekapellen, West-Vlaanderen

CorryBE1948

 • Naam: CorryBE1948
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 65 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Driekapellen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een vlotte oma die nu ik gepensioneerd ben, graag spannende contacten wil opdoen. Ik ben al levensjaren alleenstaand enheb de afgelopen levensjaren zeker wat flings gehad. Ben vaak heel open geweest over seksualiteit. Kan er nog vaak heel erg van genieten. Mijn vrijheid ben ik gewend. Een vaste verhouding zoek ik dus niet. zeker iemand om lekker mee te knuffelen en te wippen.

Over jou: knapen van mijn leeftijd die nog volop seksueel aktief zijn mogen zeker contact opnemen. Maar…. je hoort de laatste tijd steedfs vaker over cougars, Zag laatst op de tv hierover een documentaire en ben nu zeker heel nieuwsgierig geworden. Zullen er ook jonge knapen zijn op deze website die geinteresseerd zijn in een oude meid als ik?

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
14 Nov 2013 Geplaatst in West-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy