Zoeken

Sexdating met DaffieSexie uit ,

DaffieSexie

 • Naam: DaffieSexie
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 47 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ieder heeft zo zijn eigen sexvoorkeuren maar ik ben dol op soft sm. Een man die mij commando’s geeft, mij "dwingt" te gehoorzamen en die mij straft als ik niet (goed) luister. Ik ben helemaal klaar met die zoetsappige gedoe. Ik wil heerlijk onder handen genomen worden. Klemmetjes op mijn tepels, een tik tegen mijn billen of schaamlippen. jouw heerlijke leuter zo recht voor mijn bekkie. Yammie!

Over jou: Je geniet van zwoegen en zeker het liefst mij (ietswat) hardhandig zwoegen.
Blinddoek mij, geef mij commando’s, bind mijn tieten in, zet klemmetjes op mijn tepels, sla lekker tegen mijn billen of tegen mijn schaamlippen. De gedachte maakt mij al behoorlijk nat. Nu wil ik ook met diegene in contact komen die dat ECHT aandurft en geen gene heeft om mij tot zijn slet te maken.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy