Zoeken

Sexdating met DaisydJ uit Diest, Vlaams-Brabant

DaisydJ

 • Naam: DaisydJ
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 28 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Diest
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Daisy is mijn naam, leuk, lief, geduldig en vol van lol, maar ook zeker een tikkeltje verlegen. Misschien het daarom niet lukt om in het dagelijkse leven iemand tegen het lijf te lopen en een gebondenheid aan te gaan? Nou ik vind het zeker tijd worden om mij te gaan settelen en sta er zeker zeker voor open.

Over jou: .

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Vlaams-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy