Zoeken

Sexdating met Dalaya uit Maastricht, Limburg

Dalaya

 • Naam: Dalaya
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 52 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Maastricht
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben al een tijdje alleenstaand. Mijn vorige sexpartner verliet me toen ik ziek werd. Ik was niet meer de persoon op wie hij verliefd werd. Op details wil ik niet al te diep in gaan nu, dat komt zeker in een persoonlijk conversatie maar ik heb geen levensbedreigende of besmettelijke aandoening maar wil er zeker eerlijk over zijn. Iedereen heeft zijn ups en downs, ik ook maar ik kan zeggen dat elke dag voor mij een nieuw begin is.

Over jou: Je luistert naar mijn verhaal en geniet rekening met mij. Meer vraag ik niet, dat is denk ik al meer dan genoeg. Ik wil zeker graag gemeend genomen worden, ik denk dat dat ook niet al te meer gevraagd is.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Limburg

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy